Välkommen till Mollan, Beccas och min blogg!

Var snäll och respektera att allt innehåll tillhör oss
Här kan du läsa om vår vardag och lydnadsträningen!
Lämna gärna en hälsning eller kommentar.
Positiva tankar skapar positiva känslor!

söndag 11 november 2012

Tidsfördriv

Att få tiden att gå är inte så lätt när man inte orkar med så mycket, speciellt inte saker som innebär att man måste röra sig. Men lite måste man ju ta sig för, annars blir man galen!

Är väldigt glad att jag orkade bada hundarna i torsdags, nu är dom så mysiga att gosa med : ) kan så här i efterhand bara lugnt konstatera att högraviditet och badning av två hundar i badkar, sitta på golvet och föna/borsta dom och sen städa hela badrummet inte var en bra kombo för ryggen. Isch!

I fredags åkte jag med mamma och Jack till Vellingeblomman. Kan verkligen rekommendera er att åka och titta på deras julutställning, så himla mysigt och inspirerande. God paj i caféet var det också!

Helgen har ägnats åt massa fix här hemma. Har b l a monterat upp bebisens spjälsäng och städat och röjt upp på ovanvåningen efter mannens renovering. Nu har vi nytt golv i hallen där uppe och nymålade väggar, väldigt fint. Som vanligt är det dock massa småfix kvar tyvärr.... konstigt att det ska vara så svårt att göra något helt klart?! Ska ta en bild senare när nya belysningen och lite sånt är uppsatt!

Nu ska jag snart äta lite nybakad sockerkaka med vispad grädde, tyckte jag förtjänade det! Mannen är på sin fotbollsträning så jag får frossa i min ensamhet ; )

Imorgon är det ny kontroll på specialistmödravården i Lund. Jag hoppas dom säger att det ser mer lovande ut än sist. Vill så gärna slippa kejsarsnitt! Håll tummarna.

Positiva tankar skapar positiva känslor!

Inga kommentarer: