Välkommen till Mollan, Beccas och min blogg!

Var snäll och respektera att allt innehåll tillhör oss
Här kan du läsa om vår vardag och lydnadsträningen!
Lämna gärna en hälsning eller kommentar.
Positiva tankar skapar positiva känslor!

tisdag 2 oktober 2012

Katastrofdag

Vi har barnsäkerhetsgrindar på tre ställen, alla kontakter är pluggade, köksskåp och lådor barnsäkrade, ugnslås, tippskydd på alla jäkla möbler, skydd runt hällen på spisen och vi har plockat undan närapå allt som en klåfingrig liten kille kan skada sig på.

Tydligen räcker inte det eftersom det företagsamma barnet bestämmer sig för att själv klättra ur sin spjälsäng med huvudet före. Detta resulterade i en gigantisk blå/röd bula och en heldag på sjukhuset med övervakning. Han hade slagit sig rejält.

Nu är vi hemma och plutten mår efter omständigheterna ok. Han får sova hos oss inatt och skall väckas varannan timme för att vi ska kolla så han inte är medvetslös. Imorgon blir det att göra om hela hans rum så han kan sova utan spjälsida, men det innebär ju att hälften av allt som är på rummet måste tas ut därifrån.

Är helt slut nu, men oerhört tacksam att det inte blev värre skada än det blev! Måste också säga att barnakuten i Lund bara är jättebäst och personalen är extremt engagerad och duktig!

3 kommentarer:

Ingrid sa...

Åhh herregud som det kan gå:( Inte alltid man kan förutse hur det kan gå! man blir helt förstörd bara:( Sköt om er o ha det så bra!!

Susanne o Pebbels sa...

Oj stackars!!! Krama om från oss!

Jenny sa...

Tack för er omtanke!