Välkommen till Mollan, Beccas och min blogg!

Var snäll och respektera att allt innehåll tillhör oss
Här kan du läsa om vår vardag och lydnadsträningen!
Lämna gärna en hälsning eller kommentar.
Positiva tankar skapar positiva känslor!

fredag 21 maj 2010

Bra igen!!

Molly polly!!!


Söta Becca

Molly har fantastiskt nog blivit bra igen. Ögat ser helt normalt nu. Följde Lotties råd och smorde på Fucitalmic. Efter det blev det klart bättre. Glad glad glad!!

Idag har jag och tjejerna varit i Andrarum och vallat. En timmes bilfärd dit, men det var det värt. Jättefint fält och fina får. Madeleine ställde upp och hjälpte mig med både Becca och Mollan. TUSEN TACK!!! Efter Mollans katastrofträning sist var jag lite orolig men hon gick jättefint idag, skönt!!! Vi tränade på att hon skall kunna flanka ordentligt utan att tajta in mot fåren. Hon vill gärna bestämma själv hur lång flanken skall vara... aja baja! Becca körde i den lilla hagen. Hon fick gå i lina efter fåren. Fokus låg på raka drivningar och att hon skall ta ligget. Becca är som ett oskrivet kort, spännande men svårt!

Vädrets makter var verkligen inte med oss idag, regnet det öste ner och blixtarna ven över huvudena. Det är bara galna hundmänniskor som är ute och glada i sånt väder. Efter träningen gick vi en runda i Christinehovsskogen. Där var verkligen fint!! Kan verkligen rekommendera en tur där!

Nu är det jobbehelg i tre dagar framåt, önskar att
jag var så rik att slapp jobba ; )
Positiva tankar skapar positiva känslor!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Jenny & dogsen :-)
Bra ögat blev bättre :-)
Fina Becca, vad snygg hon är!!!! :)
Ha det fint i helgen på jobb, länge tills vi ska jobba ihop, men vi ses nästa vecka!
kraam lottie