Välkommen till Mollan, Beccas och min blogg!

Var snäll och respektera att allt innehåll tillhör oss
Här kan du läsa om vår vardag och lydnadsträningen!
Lämna gärna en hälsning eller kommentar.
Positiva tankar skapar positiva känslor!

lördag 15 maj 2010

Regn regn & regn



Ja att det regnar har väl inte förbigått någon i skåne idag. Eftersom Lottie på Somollis kennel haft Young Handler vecka hos sig med fullt av träningar och tävlingar så har det ju varit lite tunnsått med vallningen den sista veckan (ja.. tyvärr har man ju passerat 29 eller vad nu gränsen är för att vara en young handler, suck!) Men idag kunde vi äntligen åka och träna, både jag och hundarna struntade därför högaktningsfullt i att regnet vräkte ner. Åh vilken träning det blev, jag kände mig supernärvarande och båda dogsen gick kanonfint. Mollys flanker börjar verkligen bli bättre nu och visslingarna är på gång i alla fall. Becca var mer fokuserad idag än någonsin innan, hon busade inte alls i hagen utan uppträdde samlat, inga tecken till mesighet idag heller, kul kul kul!!! Är så grymt nöjd med flickorna idag!!!!! Att det sen stank blöt hund i bilen... tja det är smällar man får ta!

I brist på foton från idag får ni titta på nedanstående konstverk. Som tur är ser det inte ut så här i vår hundgård (och hundarna är självklart inte fastkedjade heller!!) men jag tyckte det var en gripande bild.

Den svenske konstnären Carl Fredrik Kiörboe skildrade ofta djur i dramatiska situationer. En av hans mest kända målningar från mitten av 1800 talet visar hur en hund med sina valpar under en översvämning försöker rädda sig på taket till den hundkoja där hunden är fastkedjad.


Carl Fredrik Kiörboe (1799 – 1876 ) konstverk ”Översvämning”


Ha en fortsatt fin helg alla fina människor och hundar.
Positiva tankar skapar positiva känslor!

2 kommentarer:

Matilda sa...

Stor tack för grattis!=)

Anonym sa...

Vilken otäck bild...:( Där hon är fast... J