Välkommen till Mollan, Beccas och min blogg!

Var snäll och respektera att allt innehåll tillhör oss
Här kan du läsa om vår vardag och lydnadsträningen!
Lämna gärna en hälsning eller kommentar.
Positiva tankar skapar positiva känslor!

torsdag 20 maj 2010

Orolig för Molly!!!

Idag var mannen, jag och vovsen nere i Trelleborg och gick på stranden. Vädret var underbart men utflykten var väl mindre lyckad... alldeles för mycket folk på stranden, glas i sanden, en kille som körde vattenskoter så man kan knappt hörde vad man tänkte, folk som red, en förfärlig tånglukt... ja man kunde alltså inte ha hundarna lösa speciellt mycket. Ja Becca kunde faktiskt inte vara lös alls eftersom hon kickade igång på vågorna nått fruktansvärt och skulle valla dem. Det slutade med att hon liksom sprang längre och längre bort och fullständigt slog dövörat till, ggrrrr! Alltså koppel på!





När vi kommit hem och satt och åt middag såg jag plötsligt att Molly såg jättekonstig ut. Hon var helt svullen över vänster öga. Själva ögat ser inte irriterat ut så jag gissar att hon blivit stucken av nån insekt eller växt. Om det inte ser bättre ut i morgon får vi ju ta till veterinären! Är det nån som haft liknade på sin hund får ni gärna höra av er!!!

Lilla Pollan....




Håll tummarna att det ser bra ut i morgon!!!
Positiva tankar skapar positiva känslor!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hoppas Mollan kryar på sig till imorgon. Ja jag har haft ngt liknande på ngn hund. Kommer inte ihåg vad det var, men det blev bra. Stryk på din Fucithalmic det är en universal kur:-)
kraam/lottie

Annsofi sa...

Oj, stackars Molly! Bianca råkade ut för ett getingstick, fast hon svullnade upp i hela huvudet till ett gigantiskt popcorn. En aning överkänslig mot getingstick enligt veterinären. Prova Lotties råd, det hjälper säkert.